Новини

У Вінницькій та Київській областях діяла міжрегіональна мережа надання інтимних послуг

6 січня 2023, 10:12

У фігурантів вилучили понад пів мільйона гривень.

Як ідеться на сайті Нацполіції у Вінницькій області, 44-річна організаторка, жителька Київщини, долучила до протиправної діяльності трьох пособниць віком 23, 27 та 33 років, розподіливши між ними чіткі ролі.

Вони працювали диспетчерами й адміністраторами, вербували жінок для роботи у секс-бізнесі, розміщували на різноманітних сайтах оголошення про інтим-послуги, підшукували та обговорювали з клієнтами умови роботи дівчат, які працювали «по виїзду». Вартість послуг становила від 2000 до 3000 гривень за годину.

"Підозрювані втягували у заняття проституцією жінок та дівчат, які опинились в складних життєвих обставинах через війну в Україні та змушені були виїхати з областей, де ведуться бойові дії або вони тимчасово окуповані", - кажуть у поліції.

Під час обшуків поліцейські вилучили мобільні телефони, планшети, банківські картки, сім-картки, значну суму грошей, чорнові записи з інформацією про отримані протиправним шляхом доходи.

"Усім чотирьом учасницям злочинного угруповання повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Їм загрожує до 7 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Поділитися :