Новини

У Вінницькому терцентрі розпочав роботу осередок сіткоплетіння

9 лютого 2024, 17:02

В ньому відвідувачі та працівники центру розгорнкли виробництво маскувальних сіток, які потім відправляться на фронт до Захисників.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, осередок запрацював сьогоді, 9 лютого. Усі матеріали для виготовлення сіток придбали працівники терцентру, центру соціальних служб та департаменту соціальної політики ВМР. До важливої справи плетення сіток долучаються підопічні Терцентру і його працівники.

«Кожен в незалежності від свого віку може допомогти нашим Збройним Силам. І літні підопічні терцентру – не виняток. Тож ми розгорнули центр сіткоплетіння в Терцентрі, адже потреба в сітках є завжди. Кожен відвідувач може долучитися до важливої справи допомоги фронту», – зауважила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Підопічні закладу постійно долучаються до допомоги війську. У багатьох бабусь і дідусів діти та онуки служать, тож вони вважають своїм обов’язком, в міру своїх сил, допомогти оборонцям. Бабусі в’яжуть шкарпетки та теплі килимки, беруть участь у благодійних ярмарках на підтримку ЗСУ.

«Волонтерство – наразі обов’язок кожного українця. Тому ми завжди допомагаємо військовим задля наближення Перемоги», – підсумовує директорка Вінницького терцентру Галина Бачинська.

Бабусі Терцентру розподілили обов’язки: хтось нарізає тканину та стрічки, інші – безпосередньо плетуть. Серед присутніх сьогодні і 70-річна пані Тетяна. Жінка вже понад рік плете сітки, тож встигла відточити свою майстерність.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :