Новини

У вінницькому зоопарку 19 грудня відкриється Садиба Подільського чарівника

10 грудня 2021, 10:41

Це складова проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля» департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку, здійсненного коштом програми секторальної підтримки Європейського Союзу.

Садиба Подільського чарівника на території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) почне працювати із 19 грудня. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Вінницької обласної ради.

«Запрошую наших маленьких мешканців та гостей, що приїдуть на різдвяні канікули до Вінницької області, на гостину до Садиби Подільського чарівника. Вона буде однією з найцікавіших новорічно-різдвяних локацій для дітей не лише у Вінницькій області, але й у всьому Подільському регіоні», — каже Вячеслав Соколовий.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма. Юні гості зможуть подивитися на тварин, стати учасниками святкового дійства з феями та казковими героями, прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною Дванадцяти Місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем» та на майданчику з чарівною парасолькою.

Відвідини Садиби Подільського чарівника, а також уся святкова програма, - безплатний для відвідувачів Подільського зоопарку. Тобто потрібно придбати лише квиток у зоопарк, адже ці кошти спрямовуються на утримання та харчування тварин. Для маленьких мешканців Вінницької області, які потребують соціальної підтримки та захисту вхід, вхід - безплатний завдяки підтримці голови обласної ради Вячеслава Соколового.

Садиба Подільського Чарівника працюватиме до 19 січня. До цього дня у Подільському зоопарку також триватимуть святкування.

Читайте також: 
«Послуги інструктора та якісні селфі»: у Вінниці запрацює ковзанка просто неба, площею 600 м²

Поділитися :