Новини

У вінницькому зоопарку відкрили Садибу Подільського чарівника

20 грудня 2021, 11:58

Відвідувачі цієї новорічно-різдвяної локації зможуть не лише побувати на  екскурсії  звіринцем, але й стануть учасниками святкового дійства з казковими героями.

Можна буде здійснити прогулянку Алеєю Зодіаку та Галявиною «12 місяців», сфотографуватися на фотолокації з чарівною парасолькою. Діти, які дадуть правильні відповіді вікторини, отримають подарунки. Про це розповів директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

«Подільський чарівник буде до 19 січня 2022 року, а потім буде відпочивати. Резиденція буде працювати цілий рік, щоденно, згідно графіку Подільського зоопарку. Дуже багато груп уже записалося, які хочуть відвідати нашу садибу. Буде коротенька екскурсія про зоопарк, потім спілкування з Подільським чарівником, потім феї ознайомлять із 12 знаками Зодіаку, перейдуть до поляни «12 місяців», буде можливість фотографуватися та отримати від Подільського чарівника подаруночки», - пояснив пан Євген.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Локацію створили в рамках проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля».  На будівництво казкового  будиночка витратили 2 мільйони 600 тисяч гривень.  Будували  садибу  Подільського чарівника  переважно за кошти з обласного бюджету та за власні кошти підприємства. Запросив маленьких та дорослих в гості до Подільського чарівника і голова вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий.

«Дуже добре, що сьогодні вже відкрито Садибу Подільського чарівника, завершені будівельні роботи, благоустрій ще дороблять весною. Оце поєднання Садиби Подільського чарівника і зоопарку дозволить діткам, будучи в казці, дотикатись до реалій, вивчати звірів. В комплексі це створює дуже гарні умови для відпочинку, пізнання, дозвілля, тому запрошуємо всіх до Садиби і до зоопарку», - сказав Вячеслав Соколовий.

Садиба Подільського чарівника розташована на території зоопарку за  адресою: Вінниця, вулиця Зулінського, 9. Відвідати  її та стати учасником святкової програми можуть ті, хто придбав вхідний квиток у зоопарк, який працює без вихідних, з 9 до 17 години.  Вартість вхідного квитка для дорослих – 70 гривень, для дітей від 3 до 6 років – 10 гривень, для дітей до 3 років – вхід до зоопарку безкоштовний. 

Читайте також:
Мандрівка Святого Миколая: у Вінниці привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Поділитися :