Новини

 У Вінницю релокувалося підприємство з Бахмута, яке спеціалізується на будівництві електромереж

31 січня 2023, 09:24

Загалом з початку повномасштабного вторгнення з регіонів, де йдуть бойові дії, у Вінницю перемістили свої потужності понад 250 підприємств. 

 

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Вінницький міський голова Сергій Моргунов, нещодавно в місті перереєструвалося підприємство з Бахмута - «Тем Енерго».

Очільник громади зазначив, що фахівці Вінницької міської ради готові посприяти у пошуку приміщень на території нашої громади.

«Тем Енерго» спеціалізується на будівництві електричних мереж. Вважається одним з найбільш високотехнологічних будівельно-монтажних підприємств у цій сфері. Не лише будують об’єкти «під ключ», а й ремонтують підстанції різних видів. Мають досвід і у відновлювальній енергетиці. Реалізували кілька проєктів із запуску вітрових установок на Донеччині та Миколаївщині, — пише Сергій Моргунов.

Нині на підприємстві працює 80 людей, а до вторгнення штат був вдвічі більшим.

Але попри виклики, компанія планує розвиватись. Мають намір налагодити ще й виробництво спецтехніки. Необхідно підтримати роботу економіки. І підприємства, які переїжджають із зони бойових дій, можуть розраховувати на фаховий супровід у Вінниці, — додав очільник міста.

Поділитися :