Новини

Управління Державної міграційної служби у Вінницькій області запрацювало в новому приміщенні

16 липня 2024, 12:13

В одному приміщенні об'єднали три відділи, які раніше працювали у різних частинах міста. Тепер всі питання громадяни можуть вирішити в одному місці. Це значно зручніше і для людей, і для фахівців відомства.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, відтепер усі відділення Управління Державної міграційної служби у Вінницькій області працюють під одним дахом – на просп. Коцюбинського. Це стало можливим завдяки плідній співпраці служби з Вінницькою міською радою.

Наразі жителям Вінниці та області не потрібно їздити за трьома адресами міста для оформлення документів. Всі відділи розміщено в одному просторі. Екскурсію для очільника громади Сергія Моргунова та голови обласної Ради Вячеслава Соколового провів начальник УДМС у Вінницькій області Борис Наливайко.

Каже, для якісного обслуговування тут врахували все: від місця розташування власне приміщення до забезпечення комфортних умов перебування відвідувачів. Зокрема, особлива увага приділена створенню зручностей для людей із інвалідністю, батьків із дитячими візочками, військовослужбовців тощо.

«До облаштування приміщення підійшли раціонально. Частину вестибюля виділили під рецепшин, є тут і простір, оформлений у стилі Прозорого офісу міської ради. Під одним дахом також розташувалися паспортний відділ, відділ по роботі з іноземцями, а також юридичний, інформаційних технологій тощо. Тобто тут сконцентровано всі служби управління, що дасть можливість нам як компактно надавати послуги громадянам, так і опрацьовувати ті справи, які до нас надходять, і за якими ми ухвалюємо рішення», – зауважив Борис Наливайко.

Вітаючи Управління ДМС області із новосіллям, Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що це результат копіткої роботи. Реагуючи на запит Служби, міська рада надала необхідне приміщення, подбала й про належний стан об’єкту.

«Сьогодні спільними зусиллями територіальної громади, Вінницька міська рада і безпосередньо колектив Управління Державної міграційної служби області зробили велику справу для того, щоб надавати нашим вінничанам якісні послуги. Із різних куточків міста відділи зібрані в одному місці. Вони надають послуги для всіх громадян Вінницької області, в тому числі для переселенців, іноземних осіб, біженців із інших країн світу.  Наше завдання забезпечувати якісні надійні послуги. Щоб все було прозоро, з дотриманням термінів та без корупційних ризиків»,  – розповів очільник громади.

А голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий побажав колективу нових професійних звершень.

«Ми бачимо, що приміщення добре оснащене технічно. Є все, що потрібно і для працівників, і для запитувачів послуг. Колектив злагоджений і професійний, добре налаштований та з гарним настроєм. Бажаємо й на новому місці отримувати лише відмінну оцінку від людей за вашу нелегку, але таку потрібну працю», – підкреслив він.

Управління ДМС у Вінницькій області працює:

  • понеділок – четвер: із 8:00 до 17:00;
  • п’ятниця: з 8:00 до 15:45.

Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :