Новини

В ДТП на Вінниччині постраждали двоє людей

2 лютого 2022, 11:31

46-річну жінку та 23-річного чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення Жмеринської лікарні.

Зранку 31 січня до Жмеринського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-21 біля села Кацмазів сталась ДТП з потерпілими. Про це йдеться на сайті Нацполіції Вінниччини.

Слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що 59-річний житель міста Могилів-Подільський, керуючи Volkswagen Multivan, на автошляху "Виступовичі-Вінниця-Могилів-Подільський", неподалік села Кацмазів, виїхав за проїзну частину та зіткнувся з кущовими насадженнями. Автівка перекинулася.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Двоє пасажирів - 46-річна жінка та 23-річний чоловік, отримали тілесні ушкодження, з якими госпіталізовані до травматологічного відділення Жмеринської лікарні. Автомобіль вилучено на арештмайданчик. Водій освідуваний на стан сп’яніння, він тверезий.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Правопорушнику загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Читайте також:
Вінницькі патрульні виявили водія без права керування та з ознаками наркосп'яніння

Поділитися :