Новини

В Стадницькому окрузі запрацював дитячий садок

5 жовтня 2023, 16:42

Відтепер малеча відвідує заклад у звичайному (очному) режимі.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 5 жовтня садочок у Стадницькому окрузі відчинив двері для своїх вихованців. Це відбулось завдяки тому, що завершився ремонт приміщення для найпростішого укриття в закладі дошкільної освіти. В перший день до закладу завітало 24 вихованці.

Для вихователів, малечі та їх батьків, відновлення роботи закладу у звичному режимі - дуже радісна звістка. Вихователі й дітки сумували один за одним.

"В укритті наявне резервне освітлення, протипожежний інвентар, аптечка, бойлер, санвузли та рукомийники, місця для сидіння та відпочинку, величезний ігровий простір, запаси питної води та їжі. Діти в укритті не тільки перечікують повітряну небезпеку, а мають можливість продовжувати ігрову та навчальну діяльність", – додає завідувачка садочка Ольга Збавитель.

У міськраді нагадують, що усі заклади освіти працюють із дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану. Кількість вихованців відповідає місткості найпростіших укриттів, які використовує заклад у разі сигналу "Повітряна тривога". 

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :