Новини

Вбив цивільну дружину та закопав тіло: на Вінниччині районний суд виніс вирок чоловіку

1 серпня 2023, 14:58

Зловмисник проведе за ґратами 13 років. 

Як повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, в ніч з 31 липня на 1 серпня 2022 року 35-річний зловмисник у стані алкогольного сп’яніння та його 27-річна співмешканка повертались додому від знайомих. Йшли разом з дітьми: 9-місячним немовлям та малечею 4-ох і 6-ти років.

Між парою виникла суперечка, під час якої чоловік у присутності малолітніх дітей наніс декілька ударів кулаком в голову жінці. Вона впала на землю, після чого чоловік продовжував бити потерпілу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.

Бажаючи уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник намагався приховати сліди злочину. Він вигадав історію про те, що напередодні дружина поїхала до міста та не повернулась. 

"Немирівський районний суд Вінницької області визнав обґрунтованими доводи прокурора Вінницької обласної прокуратури про винуватість мешканця Вінницького району у вчиненні злочину, передбаченого ч. ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді 13 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні. 

Поділитися :