Новини

Вибороли "срібло" та три "бронзи": вінницькі спортсмени взяли участь у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

14 серпня 2023, 11:58

Вінницю на змаганнях представляли спортсмени МДЮСШ № 2.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, протягом чотирьох днів понад 700 учасників чемпіонату змагались на довгих та коротких дистанціях (одиночки, двійки, четвірки). На змаганнях, що проходили в м. Умань, були представлені спортсмени з усієї України. 

Вінницькі спортсмени показали високий рівень майстерності та підготовки. Так, у перший день на дистанції 1000 м в одиночці Денис Мілецький став бронзовим призером.

Наступного дня на дистанції 500 м Євгенія Яковлева та Марія Пенедюк у двійці вибороли бронзові медалі, а Денис в одиночному запливі посів почесне 4 місце.

Четвертий день на чемпіонаті був вдалим для Владислави Трохименко. Дівчина у двійці взяла срібну медаль на дистанції 500 м. А в одиночці стала п’ятою на дистанції 200 м.

"Ми старанно готувались до чемпіонату. Самі змагання були на високому рівні. Діти щасливі, що вибороли призові місця, можливо не так багато, як хотілось, але ми будемо готуватись до наступних змагань більш наполегливо, щоб взяти якомога більше медалей!" - коментує тренерка Людмила Козаченко.

У підсумку збірна команда Вінницької області виборола 8 місце серед 24.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :