Новини

Відкрито додатковий набір на офлайн-курси української мови «Вільна українська» у Вінниці

10 червня 2024, 17:01

Цьогоріч «Вільну українську» влаштують на базі міських бібліотек. Курс розрахований на три тижні та передбачає 12 занять.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 9 червня завершилась реєстрація на курси для внутрішньо переміщених осіб. Наразі є вільні місця на які запрошують доєднатися як ВПО, так і вінничан та вінничанок, які теж бажають удосконалити знання солов’їної.

Зареєструватись на курси на конкретній локації можна за силаннями нижче. Кількість місць обмежена.

  • Центральна міська бібліотека імені Бевза (вул. Хмельницьке шосе, 4): https://forms.gle/6DGSP6BX9HcfrQJR6 (заняття – з вівторка по п'ятницю, з 17:30 по 18:50);
  • Бібліотека-філія № 1 (просп. Коцюбинського, 49): https://forms.gle/TEbakqiPvB2E32XX7 (заняття – з понеділка по четвер, з 17:30 по 18:50);
  • Центральна бібліотека для дітей та юнацтва (проспект Космонавтів, 63): https://forms.gle/e4CYtRDmf6kabmAm7 (заняття – з вівторка по п'ятницю, з 17:30 по 18:50).

Проєкт у 2024 році реалізується Вінницькою міською радою у партнерстві з ГО «ВІСЬ».

Нагадаємо, цьогоріч «Вільну українську» влаштують на базі міських бібліотек. Для цього будуть діяти три навчальні групи. Курс для кожної групи розрахований на три тижні та передбачає 12 занять.

Навчання розпочнеться, як тільки набереться потрібна кількість охочих. Запрошення на перше заняття зареєстрованим учасникам і учасницям надійде електронною поштою.

Наголосимо, що реєстрацію припинять за умови максимального наповнення груп.

Поділитися :