Новини

Відвідувачі Вінницького Терцентру відзначили Всесвітній день шахів

21 липня 2023, 09:49

Провели майстер-клас та турнір з інтелектуальної гри.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, 20 липня відзначили Всесвітній день шахів. Любителі пограти в інтелектуальну гру зібралися на турнір у Вінницькому шаховому клубі, що розташований у Центральному парку ім. Леонтовича. За звання кращого шахіста-любителя змагалися відвідувачі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування.

Цей захід – перший у своєму роді у Вінниці. Почали з хвилини мовчання за загиблими воїнами, а потім "гросмейстери" з Вінниці грали шахи, будуючи комбінації. Участь у ньому взяли близько 15 осіб.

"Сьогодні у клубі шахів зібралися учасники гуртка “Вільна українська”, що організований на базі нашого Терцентру. Його відвідують не тільки вінничани, але й переселенці, які прагнуть вдосконалити свої знання з української мови. Для них ми організовуємо різноманітне дозвілля. Сьогодні – це шаховий майстер-клас та турнір", – розповідає організатор культурно-дозвіллєвої роботи Терцентру Ганна Плотицька.

Всі учасники турніру отримали почесні грамоти від Вінницької обласної федерації шахів, а переможці отримали ще й кепки та солодощі.

У міськраді нагадують, на початку вересня минулого року в Терцентрі відновили роботу різні гуртки для пенсіонерів. Вінничани похилого віку безкоштовно вивчають іноземні мови, займаються спортом та рукоділлям, відвідують літературний гурток тощо. Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :