Новини

Викрали ноутбук та адвокатське посвідчення: на Вінниччині поліцейські розкрили крадіжку з офісного приміщення

20 вересня 2021, 11:31

У квартирі злочинця правоохоронці, окрім викраденого, знайшли наркотики.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, повідомлення про пограбування надійшло до поліції 18 вересня від місцевого жителя Могилів-Подільського.

Чоловік повідомив, що в ніч з 17 вересня на 18 вересня невідомі особи, пошкодивши вхідні двері, проникли до його офісного приміщення по вул. Ринковій. Викрали ноутбук Asus, адвокатське посвідчення, адвокатські ордери та особисті речі.

Поліцейські встановили, що злочин скоїв раніше судимий 32-річний житель Могилів-Подільського. Під час огляду квартири підозрюваного вилучили викрадені речі на суму близько 20 000 гривень. Також при огляді квартири поліцейські виявили наркотичну речовину.

"Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. За фактом злочину відкрито провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане із проникненням у інше приміщення). За такі дії закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років", – інформують у поліції.

Поділитися :