Новини

Вінничан та гостей міста запрошують у подорож за враженнями «Шляхетна Вінниччина. Матриця. Перезавантаження»

12 серпня 2022, 14:25

Офіс туризму Вінниці анонсував другу частину подорожі «Шляхетна Вінниччина. Матриця. Перезавантаження», яка відбудеться 13 серпня. У програмі екскурсії відвідини кількох визначних палаців та парків  області та обід найкращій подільській традиції. 

Як повідомляється на Фейсбук-сторінці Офісу туризму Вінниці, увійшовши в Матрицю, ви просто не зможете зупинитись, а мандрівка  перезавантажить ваше уявлення про Вінниччину. 

 Маршрут проєкту:

 Смт. Вороновиця – палац Грохольських, батьківщина перших літаків та Музей повітроплавання.

 Місто Немирів - паровий млин-електростанція, палац княгині Щербатової, таємничі немирівські «Скіфські Вали» та мальовничі береги річки Південний Буг.

 Місто Тульчин - столиця Щедрика, співоча столиця Вінниччини. Подільський Версаль, найвеличніший у Європі 18 ст. палац графа Станіслава Щенсного Потоцького. Старовинні особняки, краєзнавчий музей, Музей аптечної справи, Музей - садиба Леонтовича.

 Село Печера - парк і мавзолей Потоцьких, усипальня, неймовірні краєвиди Південного Бугу, загадковий млин у Сокільці.

І родзинка екскурсії обід у ресторанному комплексі «Добряна» в Тульчині. Організатори обіцяють обід в найкращій подільській традиції: борщ український, картопля по-уланівськи з часником і кропом, відбивна та узвар, а на десерт - подільські вареники з вишнями з солодкими шкварочками 

 Реєстраційна форма. 

* у вартість екскурсії входить проїзд на комфортабельному мікроавтобусі, страхування, група – 20 осіб

** вартість обіду сплачується додатково – 150 грн. з особи

***додатково сплачуються вхідні квитки у музеї (відвідування за бажанням)

 Ціна екскурсії 550 грн, для ВПО - 450 грн.

Поділитися :