Новини

Вінничан запрошують приєднатися до спецпроєкту “3 000 000 літрів борщу для України"

10 серпня 2021, 16:37

Для цього лише потрібно приготувати свій борщ та додати його на сайті, обравши інгредієнти.

Шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко закликав українців доєднатися до створення рецепту Всеукраїнського борщу та всім разом подарувати країні 3 млн літрів головної національної страви з нагоди 30-річчя Незалежності України, повідомляє сайт klopotenko.com.

“Чому саме борщ? Борщ - головний кулінарний символ України, він об’єднує Україну. Борщ виконує функцію соціальної інтеграції, об'єднує людей за столом, попри їх вік, стать, соціальне походження, етнічну та релігійну приналежність. Його люблять у кожному куточку нашої країни”, - пояснює ініціатор культурного спецпроєкту.

В рамках “3 000 000 літрів борщу для України", кожен українець може долучитися до привітань України з 30-річчям Незалежності. Для цього лише потрібно приготувати свій борщ та додати його на сайт спецпроєкту, обравши інгредієнти тут. Також можна виграти призи, деталі на сайті.

Фіналом спецпроєкту стане створення рецепту Всеукраїнського борщу, який шеф-кухар зварить разом з відомими українцями. Прем’єра відбудеться 24 серпня на YouTube-каналі Євгена Клопотенка.

Поділитися :