Новини

Вінничанам пояснили, хто має право на отримання грошової допомоги на оплату послуг ЖКГ в опалювальний період

3 жовтня 2022, 13:01

У жовтні та квітні грошова допомога складає 500 грн на місяць, упродовж листопада-березня - по 1000 грн на місяць на одне домогосподарство.

Як повідомляють у міській раді з посиланням на департамент соціальної політики, родини загиблих учасників бойових дій в Афганістані, сім’ї загиблих Захисників і Захисниць України, та сім’ї осіб, яким посмертно присвоєно звання Героїв України, мають право отримати грошову допомогу на оплату житлово-комунальних послуг в опалювальний період з бюджету Вінницької міської територіальної громади. 

Відтак, відповідно до рішення Виконавчого комітету Вінницької міської ради №2019 від 22.09.2022 року пільговики мають право отримати кошти на оплату житлово-комунальних послуг в опалювальний період. Гроші виділять з бюджету Вінницької громади.

"У жовтні та квітні грошова допомога складає 500 грн на місяць одному домогосподарству. Впродовж листопада-березня - по 1000 грн на місяць на одне домогосподарство. Зазначу, що грошова допомога виплачується шляхом перерахування коштів на особовий рахунок одержувача в установі банку", - говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Для отримання грошової допомоги необхідно звернутись до:

  • управління соціального захисту населення (Правобережне) - проспект Космонавтів, буд. 30, ІІ поверх;

  • управління соціального захисту населення (Лівобережне) – вул. Замостянська, буд. 7, ІІ поверх.

Детальну інформацію щодо порядку отримання допомоги та необхідного переліку документів, можна отримати за телефонами:

097-101-58-40 - УПСЗН (Правобережне);

093-190-83-93 - УПСЗН (Лівобережне).

Поділитися :