Новини

Вінничани стали чемпіонами України зі спротивної радіопеленгації

23 травня 2023, 16:37

Збірна команда Вінницької області здобула перемогу, показавши неабиякий результат. А вихованці МДЮСШ №2 здобули три "золота", та одне "срібло", ставши чемпіонами України.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у чемпіонаті взяло участь 70 спортсменів з 8 областей України. У командному заліку вінничани вибороли дві золоті, три срібні та одну бронзову медалі.

Особливо відзначились вихованці МДЮСШ №2, які стали чемпіонами України в особистому заліку.  Так «золото» завоювали Уляна Пізюк, Олексій Гнатюк та Олександр Богуславський, який до того ж додав до скарбнички срібну нагороду. 

Заслужений тренер України та тренер-викладач МДЮСШ № 2 Сергій Зеленський, поділився новиною, що наші переможці вибороли також три ліцензії на участь у складі національної збірної команди України на чемпіонаті світу серед юнаків, який відбудеться в Угорщині, вже за місяць.

Підкреслює важливість представлення нашого міста та країни на міжнародних змаганнях й голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський.

"Чемпіонати України – важлива складова змагального процесу, особливо для юнацької категорії, адже на таких турнірах формується загартування спортивного духу та розуміння змагань високо рівня. Бажаємо їм подальших успіхів!", - каже він.

Також Сергій Краєвський нагадав, що Вінниця за крайніми результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, очолює рейтинг за рівнем надання спортивних послуг.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :