Новини

Вінницька міськрада підписала Меморандум про співробітництво з компанією Bosсh

27 жовтня 2021, 15:13

У планах співпраця Bosсh та вінницького бізнесу, а також створення нових освітніх програм у вишах.

Договір з українським представництвом компанії Bosch - ТОВ «Роберт Бош Лтд» уклали у рамках «Vinnytsia Innovation Day», який проходить у місті вперше. Очільник міста Сергій Моргунов, під час зустрічі зауважив, що у Вінниці та компанії Bosсh схожі цінності: інновативність, цифровізація, екологічність. Вони також прописані у Стратегії 3.0.

«Це позитивно для нас, тому що ми розпочинаємо співпрацю не просто з успішною і відомою у всьому світі компанією, а і компанією яка має фактично схожі з нами цінності, я маю на увазі з вінницькою міськрадою і з територіальною громадою міста Вінниця. Тому що BOSH не тільки виготовляє якісну техніку, а й здійснює свою діяльність з високим ступенем соціальної, корпоративної і екологічної відповідальності. І я знаю, що особлива цінність компанії – це дбайливе ставлення до екології і природних ресурсів. Нам це дуже імпонує, тому що аналогічні цілі передбачені в нашій стратегії 3.0», - сказав мер міста.

Міський голова також розповів, що муніципалітет Вінниці відкритий  до співпраці. Та назвав прикладом серйозного підходу до співробітництва співпрацю з компаніями «HEAD», «Green Cool», «Barlinek».

«Ще одна важлива для нас складова – це інноваційність, в нашій стратегії саме впровадження інновацій один із основних пріоритетів. Ми орієнтовані, звичайно, і на цифровізацію муніципального простору, на розвиток муніципальних інвестицій, зеленої економіки і смартспеціалізації. Крім компанії BOSH ми будемо залучати й інші вінницькі компанії, для того, щоб і вінничани, і гості нашого міста могли побачити всі інновації, які є в світових корпораціях», - наголосив Сергій Моргунов.

Компанію Bosch представляв Генеральний директор Віталій Бульда, який відмітив  партнерські  відносини з містом та конструктивний діалог.

«У нас є відчуття партнерства. У нас якимсь чином із самого початку запрацював режим діалогу. Ми почали розвиватися на одній хвилі і з’явилася ідея Innovation Day, який ми сьогодні проводимо. Запитали у своїх працівників «Як вам Вінниця?», вони сказали, що це просто бомба, люди які відкликаються на наші ініціативи, роблять власні пропозиції, йдуть разом з нами. В них теж є відчуття, що треба зробити в місті зміни на краще», - сказав пан Віталій.

Поділитися :