Новини

Вінницька молодь взяла участь в Іграх міст-побратимів 2023

22 серпня 2023, 11:01

Ігри міст-побратимів - щорічний традиційний захід, на який збираються представники міст-побратимів Мюнстера. Цьогоріч до німецького міста запросили й вінницьку молодь. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, для молоді організували активне дозвілля, де кожен мав змогу випробувати себе у різних видах спорту, а також зіграти у молодіжні дебати. Окрім Вінниці, до Мюнстера завітали й інші міста-партнери, які підтримують Україну в цей нелегкий час.

На Іграх вінницька молодь разом із колегами з інших міст обмінювалися досвідом у сфері молодіжної політики, брала участь в дебатах та спортивних змаганнях. 

"Раніше німецьке місто надсилало гуманітарну допомогу з медичним обладнанням, модульними кухнями, генераторами, продуктами харчування. Також цього літа вінницькі школярі відпочивали у дитячих таборах Мюнстера, а тепер і молодь мала можливість обмінятись досвідом у сфері молодіжної політики", - подякувала Мюнстеру за підтримку та допомогу начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :