Новини

Вінницька молодь взяла участь в «Modern Skills», який організувала молодіжна рада міста

30 січня 2024, 17:32

Юні хлопці та дівчата мали змогу послухати професіоналів у сфері просування у соціальних мережах та про етапи підготовки якісного контенту.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, захід відбувся на благодійній основі: під час нього молодь збирала гроші на підтримку 22 окремої механізованої бригади.

Під час зустрічі розглянули безліч цікавих тем, пов'язаних з ефективним використанням соціальних мереж. Учасники отримали знання щодо створення та просування особистого бренду на різних платформах. Спікери розповіли про стратегії привертання уваги аудиторії, створення привабливого та якісного контенту, а також про техніки таргетованої реклами.

"Окрім цінних знань, учасники заходу внесли свій внесок в благодійну справу. Вхідні кошти зі збору будуть використані для покращення умов життя та роботи бійців", – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак. 

Учасники висловили велику подяку організаторам і спікерам за цікавий захід, а також усім, хто також долучився до благодійної ініціативи.

"Разом ми допомагаємо тим, хто стоїть на захисті нашої країни, та одночасно отримуємо цінні знання для свого особистого та професійного зростання", – сказала очільниця Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :