Новини

Вінницьке підприємство, яке виготовляє пакувальні матеріали, шиє спорядження для військових

25 жовтня 2022, 15:45

Розгрузки, військові аптечки та спецрюкзаки виготовляють на підприємстві  Firewood, яке сім років поспіль виробляє пакувальні матеріали.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав заступник міського голови Андрій Очеретний.

Зазначається, що Firewood  співпрацює з сільськогосподарськими виробниками та іншими галузевими підприємствами. Їхні так звані “бігбеги” досить місткі, об'ємні та щільні та витримують чимале навантаження за рахунок тканини, в складі якої є поліпропіленова гранула. Наразі ця продукція також має попит для захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Тут є також власна розробка - прес, який стискує бігбеги. Устаткування працює на гідравліці та економить чимало часу та сил працівників. Останніх тут 15 - робочі місця вдалося зберегти під час війни, - йдеться в дописі. 

За швейними машинками майстрині роблять якісне спорядження для наших захисників на передову - шиють розгрузки, військові аптечки та спецрюкзаки. Перш ніж налагодити це виробництво, консультувалися з військовими, які найкраще розуміють, що саме їм потрібно.

Злагоджена робота дає свої плоди. Ми повинні бути і ми є сильною громадою, яка навіть у найскрутніші часи вистоїть, - підсумував Андрій Очерентний. 

Поділитися :