Новини

Вінницькі лікарі дістали з колінного суглоба дитини швейну голку

18 січня 2024, 10:34

За словами матері, дитина вдома впала на іграшкову машинку. З ознаками забою колінного суглоба хлопчика привезли до травмпункту.

При огляді лікарі звернули увагу на невеличку точкову ранку в ділянці коліна. А при рентегнографії виявили швейну голку в м'яких тканинах, розповідають у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні Вінницької обласної Ради.

Того ж дня хлопчика оперували. Через невеличкий розріз лікарі травмпункту Нікіта Нестеров та Віктор Кравчук дістали голку.

"Цим, власне, і завершилась дана історія. Голку повернули батькам, а дитині на згадку про таку пригоду залишиться маленький рубчик", – розповідають лікарі.

Травматологічний пункт КНП "Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради" працює цілодобово 24/7, надає усі види ургентної і планової медичної допомоги, пов’язаної із травмами, дітям від 0 до 18 років.

"Звертаємо увагу батьків – у разі травмування дитини не зволікайте, якнайшвидше зверніться за медичною допомогою в травмпункт до спеціалістів без електронного направлення та без попереднього запису", – наголошують медики.

 Контактний телефон (0432) 55-11-12. Адреса: вул. Хмельницьке шосе 108.

Фото: Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради

Поділитися :