Новини

Вінницькі поліцейські оголосили про підозру подружжю з Австрії, яке створювало та розповсюджувало дитячу порнографію

20 вересня 2021, 14:11

Іноземцям загрожує до 15 років ув'язнення.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, днями слідчі оголосили про підозру 36-річному громадянину Австрії та його 23-річній дружині за 40 злочинними фактами, пов’язаними з виготовленням та розповсюдженням  дитячої порнографії, а також торгівлею людьми. 

Зловмисників затримали в липні минулого року. У приватному будинку у Вінницькому районі подружжя під виглядом модельного агентства облаштувало дитячу студію, де здійснювали фото-, відеозйомку напівоголених малолітніх хлопчиків та дівчат.  Виготовлені матеріали продавали на закритих сайтах. 

"Громадянину Австрії слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.301  Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію), а його спільниці – за аналогічною статтею Кримінального кодексу України та ч. 2, ч.3 ст. 149 ККУ (торгівля людьми). За такі злочини зловмисникам загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна", – йдеться в повідомленні.

Поділитися :