Новини

Вінницькі поліцейські впіймали столичну сутенерку

21 липня 2023, 11:56

Жінка вербувала дівчат для зайняття проституцією.

Як повідомляють на сайті ГУНП у Вінницькій області, 27-річна киянка втягувала у проституцію жінок, які опинились у складних життєвих обставинах або скрутному матеріальному становищі. Мережа злочинного бізнесу діяла у декількох регіонах країни.

Зловмисниця також залучала дівчат, які працювали диспетчерами в call-центрі. Вони знаходили клієнтів через оголошення у месенджерах, відповідали на дзвінки та організовували зустрічі на орендованих квартирах.

Правоохоронці встановили, що вартість послуг становила 2000 гривень за годину. Бізнес, організований сутенеркою та її помічницями, працював з п'ятьма жінками віком від 22 до 41 року, і щомісячно приносив прибуток близько мільйона гривень, який ділили навпіл.

Під час обшуків у м. Київ, в приміщенні, де приймали замовлення від клієнтів, та в орендованих квартирах Вінниці було вилучено мобільні телефони, сім-карти, чорнові записи, гроші та інші речові докази, які підтверджують причетність фігуранток до злочину.

"Організаторці слідчі під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вже повідомили про підозру у сутенерстві (ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України), за що їй загрожує до 7 років ув’язнення. Також правоохоронці проводять розслідування стосовно інших осіб, які допомагали в організації сутенерства", - коментують в поліції.


Фото: ГУНП у Вінницькій області

Поділитися :