Новини

Вінницькі поліцейські затримали «мінувальника»

28 грудня 2021, 13:10

Зловмисник погрожував підірвати залізничний вокзал та лікарню.

26 грудня працівники патрульної поліції затримали підозрюваного на вулиці Соборній. Про це інформують на сайті Нацполіції Вінницької області. Телефоном він повідомив про замінування залізничного вокзалу та лікарні швидкої медичної допомоги в обласному центрі.

За вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи, інші профільні служби. З приміщень вокзалу та лікарні ШМД поліцейські евакуювали понад 100 осіб. Після обстеження приміщення та прилеглих територій небезпечних предметів не виявили.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Провівши оперативні та розшукові заходи, поліцейські встановили особу чоловіка, який телефонував до поліції. 34-річного жителя Черкаської області затримали патрульні поліцейські на Соборній. Підозрюваний розповів, що повідомив про замінування заради розваги.

Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження. «Мінувальнику» загрожує до 6 років позбавлення волі.

Читайте також:
Рятувальники звільнили вінничанина, ногу якого затиснуло деревом

Поділитися :