Новини

Вінницькі поліцейські затримали трьох молодиків, які грабували людей в районі залізничного вокзалу

23 лютого 2022, 13:31

Одному з постраждалих завдали 16 ножових поранень.

Як ідеться на сайті ГУ Нацполіції у Вінницькій області, у 26-річного потерпілого, жителя Гайсинського району, нападники  відібрали мобільний телефон та банківську карту. У відповідь на відмову назвати пін-код, кинули його на землю, почали бити та  ножем нанесли численні колото-різані рани в різні частини тіла.

"Працівники кримінальної поліції, перебуваючи неподалік від залізничної колії, почули крики та поспішили на допомогу. У яру, поруч із залізничною колією, поліцейські помітили трьох молодиків, які били чоловіка", - розповів керівника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб. 

Оперативники затримали нападників та викликали швидку допомогу для потерпілого, який перебував без свідомості.

Підозрювані - раніше судимі за розбої та майнові злочини вихідці Кіровоградської, Херсонської та  Одеської областей. Від дій зловмисників постраждав і  33-річний вінничанин. Чоловік подзвонив в поліцію та повідомив, що на нього вчинили напад троє молодиків на залізничному вокзалі. Невідомі, застосувавши силу та розпиливши йому в очі газовий балончик, відібрали сумку з речами та 600 гривень.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Поділитися :