Новини

Вінницькі сім’ї, які стоять на обліку в міському центрі соціальних служб, отримали гумдопомогу

18 серпня 2023, 15:43

Набори з матрацом, подушками, рушниками та постільною білизною видали близько 60 вінничанам.

Як ідеться на сайті міської ради, допомогу надала міжнародна організація ЮНІСЕФ та БФ «СОС Дитячі містечка України».

«У жовтні 2022 року Вінницька міська рада уклала договір з міжнародною благодійною організацією ЮНІСЕФ та БФ “СОС Дитячі містечка України”. З того часу ми постійно отримуємо гуманітарну допомогу та видаємо людям, які її найбільше потребують. Це люди, які знаходяться в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщені особи, сім’ї Захисників і Захисниць, багатодітні сім’ї, опікуни і піклувальники», – розповіла директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Сьогоднішній гуманітарний вантаж – це також співпраця Вінницького міського центру соціальних служб, ЮНІСЕФ та БФ «СОС Дитячі містечка України» і «Дитячої точки Спільно Вінниця», що знаходиться за адресою вул. Космонавтів 30, 3 поверх, 304 кабінет.

Як розповіла фахівчиня соціальної роботи в організації Наталія Нагорняк, в їх просторі можуть безкоштовно отримати послуги родини переселенців, військових, багатодітні сім’ї. Там з ними працюють педагоги, психологи, юристи.

Нагадаємо, Вінницький міський центр соціальних служб є закладом, що проводить соціальну роботу з особами/сім’ями, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, і надає їм соціальні послуги.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :