Новини

Вінницькі спортсмени вибороли подвійний комплект нагород на Кубку України з сумо

16 серпня 2023, 10:04

Вихованці Вінницької МДЮСШ №5 здобули дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди. А також в командному заліку - першість серед чоловіків.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, Вінниччину на Кубку України з сумо, що проходив з 12 по 13 серпня у м Луцьку, представляли 9 спортсменів МДЮСШ №5. Загалом на змагання з’їхались понад 200 учасників із 12 регіонів країни.

Чемпіонський титул серед дорослих спортсменів виборов Важа Даіаурі (молодший). Хлопець здійснив переможний дубль, завоювавши друге «золото» в номінації «Абсолют». Срібними призерами змагань стали: Вадим Богатчук та Андрій Поліш. Дмитро Зілецький та Вікторія Сушко здобули бронзові нагороди. А Вікторія Ружанська та Софія Коваль посіли почесне п’яте місце.

Серед чоловіків наші сумоїсти вибороли перше командне місце у такому складі: Дмитро Зілецький, Ілля Білий, Андрій Поліш та Важа Даіаурі (молодший).

У повідомленні зазначають, що цей турнір був відбірковим до чемпіонату світу серед юніорів та до чемпіонату світу серед дорослих.

"Представляти Вінницьку область на чемпіонаті світу серед юніорів поїде Дмитро Зілецький (до 100 кг), а на чемпіонаті світу серед дорослих – Важа Даіаурі (до 115 кг)", – зазначив тренер МДЮСШ № 5 Важа Даіаурі.

 


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :