Новини

Вінницькі спортсмени здобули "золото" та "бронзу" міжнародного турніру з греко-римської боротьби

12 грудня 2023, 13:51

У турнірі взяли участь понад 250 борців із семи країн Європи, зокрема: Литви, Латвії, Данії, Сербії, України, Польщі та Норвегії.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у міжнародному турнірі "Panevezys Open 2023" з греко-римської боротьби вінничани брали участь вперше, втім відразу успішно. Вихованці тренерів міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Вінниця" вибороли 4 медалі – дві золотих і стільки ж бронзових.

Змагання проходили у литовському місті-побратимі Вінниці Паневежисі з 8 по 10 грудня.

Вінниця була представлена 8 спортсменами. Золоті нагороди на турнірі здобули Назар Бякін та Володимир Карпейчик. Хлопці майстерно провели всі сутички, демонструючи під час поєдинків складні кидки. А бронзові медалі на рахунку Данила Калінчука та Арсенія Дишлова.

«Вінниця, вперше була представлена на цьому міжнародному турнірі. Його рівень досить високий, оскільки змагання проводяться щорічно. Традиційно на нього з’їжджаються досвідчені спортсмени», – відзначив тренер МК ДЮСШ «Вінниця» Вячеслав Орлюк.

Він додав, що на фінальних сутичках та нагородженні був присутній голова муніципалітету міста Паневежис Ритіс Рачкаускас, із яким вінничани мали змогу поспілкуватися не лише про спорт, а і про наше місто в цілому.


Фото та відео: Вінницька міська рада

Поділитися :