Новини

Вінницькі волонтери організовують для дітей полеглих військовослужбовців та ВПО "Свято CAMP"

15 серпня 2023, 14:48

На Святі, що триватиме протягом 5 днів, дітки зможуть весело та активно провести час. На них чекають квести та конкурси з подарунками. Також малеча відвідає зоопарк, кінотеатр і боулінг.

Як повідомляють на Інстаграм-сторінці "Волонтерського центру. Вінниця", заходи для дітей проводитимуть з 21 по 25 серпня. На дітлахів чекатимуть фантастичні супергерої з оригінальною розважальною програмою: активні ігри, професійні аніматори, квести, кінотеатр, боулінг, аквагрим, канатна доріжка, зоопарк, сухий басейн, майстер-класи та конкурси з подарунками, а також смачний обід. 

Взяти участь у безкоштовних заходах зможуть дітки ВПО та полеглих Героїв віком від 6 до 12 років. 

Тривалість СВЯТО CAMP - 5 днів. Кожного дня окрема програма для окремої групи дітлахів з 10:00 до 17:00. Наголошують, що програма передбачає 1 повний день для кожної дитини. 

Окрім того, зазначають, що реєстрація на розважальні заходи є обов'язковою для їх відвідування. Кількість місць обмежена: до 20 учасників на один день. За наявності більшої кількості заявок, ніж місць для участі у зустрічі, перевага надаватиметься учасникам, які заповнили реєстраційну форму раніше.

За більш детальною інформацією, а також для реєстрації на СВЯТО CAMP ви можете заповнити гугл-форму


Фото: Ветеранський Центр. Вінниця

Поділитися :