Новини

«Вінницькі Вовки» збирають кошти на форму юнацькій збірній України з флаг-футболу

7 вересня 2022, 17:07

Розігруючи сувенірний шолом, м'яч для американського футболу і футболку збірної, вінницький клуб намагається зібрати кошти для участі в турнірі у Словаччині. 

Про благодійну лотерею "Вінницькі вовки" оголосили у себе на фейсбук-сторінці. Зазначається, що вінницький клуб з американського футболу намагається зібрати кошти для участі у турнірі, який відбудеться наприкінці вересня у Словаччині. Потрібно зібрати майже 28 тисяч гривень. 

У лотереї розіграють:
- сувенірний шолом;
- м'яч для американського футболу;
- футболку збірної.

Вінничани складають 90 відсотків юнацької збірної команди України з флаг-футболу (безконтактний різновид американського футболу). Всі витрати, пов’язані з поїздкою беруть батьки, але цього недостатньо, враховуючи це, вихованці клубу «Вінницькі вовки» звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати 27 тисяч 843 гривні на форму для нашої збірної, для участі в майбутньому турнірі та Чемпіонаті Європи, наступного року., - йдеться у повідомленні. 

Збір донатів триватиме до 9 вересня. Якщо вдасться назбирати більшу суму, ніж потрібно, увесь залишок спортсмени обіцяють перевести Благодійному Фонду Сергія Притули та відзвітувати.

Картка Приватбанку: 4731185617227415 (Хомин Євген, тренер збірної)

PayPal: evgen691@gmail.com

Поділитися :