Новини

Вінницький ліцей №16 передав на фронт позашляховик

2 листопада 2023, 10:41

180 тисяч гривень на авто вдалось зібрати на шкільному осінньому ярмарку ''Вперед до Перемоги", який відбувся у жовтні.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, благодійний аукціон, на якому розігрували сувеніри, картини, вироби ручної роботи минув досить активно та не залишив байдужими поціновувачів хенд-мейду. Допоки одні ліцеїсти займались продажем, у спортивному залі закладу проходили змагання з волейболу та тенісу під гаслом "До благородних справ долучайтесь сміливо, Захисникам в дарунок ваші мужність і сила!".

Також на території навчального закладу для відвідувачів ярмарку виступали учні з вокальними, інструментальними та хореографічними номерами під гаслом "Українська пісня хай лунає, Захисникам нашим допомагає!"

"Дякуємо кожному, хто долучився. Ви - найкращі! І лише разом ми — велика сила! Сподіваємося, наша підтримка принесе користь українським воїнам. Зокрема разом з автівкою відправились до хлопців смаколики та тактичні каремати", - озвучила директор ліцею Світлана Стрельбицька.

За підсумками благодійного заходу, команді ліцею вдалося зібрати понад 180 тисяч гривень та придбати авто для 65 окремої механізованої бригади.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :