Новини

Вінницький Палац дітей та юнацтва запрошує дітей до студій естрадного вокалу

10 жовтня 2023, 11:14

Молодим талантам допоможуть розкрити творчі здібності, поринувши у світ музики. Окрім того, для кожного вихованця на занятті формується індивідуальна лінія навчання. 

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, основним завданням педагогів є розвиток у дітлахів музичних та вокальних даних, підбір сучасного, цікавого сольного репертуару, розвиток артистизму, сценічної культури, виконавської майстерності та практика концертної діяльності.

З молодими талантами працюють педагоги з великим досвідом роботи: керівник студії «Браво» Тетяна Гриценко та керівник студії «Батерфляй» Ганна Яковенко. 

Вихованці мають змогу показати себе на багатьох Всеукраїнських та місцевих конкурсах. Серед досягнень юних вокалістів: перше місце на Всеукраїнському конкурсі «Кришталева зірка» у Києві, призи місцевих конкурсів: "Музична парасолька", "Різдвяна зірка" та багато інших у Вінниці. Також студійці взяли участь у Міжнародному конкурсі дитячої творчості "Сонце. Радість. Краса", який проходить у Болгарії, і вибороли І місце, чим надзвичайно пишаються.

"Заняття у нас проходять два рази на тиждень. Займаються як хлопчики, так і дівчатка. Загалом, заняття вокалом дуже корисні для дітей шкільного віку. Музика важлива для естетичного виховання дітей та їхнього всебічного розвитку. Вона позитивно впливає і на фізичний розвиток, адже кожного заняття ми виконуємо дихальні вправи, і на психоемоційний розвиток, бо спів дарує позитивні емоції, насичує енергією", - зазначає керівниця студії "Браво" Тетяна Гриценко.

Приєднатися до студій "Браво" та "Батерфляй" можуть діти та підлітки віком від 7 до 16 років.

Інформація на сайті Палацу дітей та юнацтва та за телефонами:

  • 099 436 33 06 Яковенко Г.Р. (Студія «Батерфляй»)

  • 067 262 61 36 Гриценко Т.О. (Студія «Браво»)

 


Фото: Вінницький палац мистецтв та юнацтва

Поділитися :