Новини

Вінниця здобула перемогу в головній туристичній премії України

17 грудня 2021, 21:00

Наше місто отримало відзнаку Ukraine Tourism Awards в номінації «Місто мого серця».

Разом з Вінницею у фіналі змагались Львів та Буча. Про це на своїй фб-сторінці повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Нагороду присудили за підсумками онлайн-голосування та оцінок журі. Відзначили динаміку, завдяки якій туристичний потік до міста зріс на понад 60% у порівнянні з минулим роком.

Вінниця, попри пандемію, змогла здивувати відвідувачів незвичними ідеями для відпочинку: екскурсійним автобусом-кабріолетом, пішохідним культурним маршрутом Camino Podolico, новими форматами заходів у музеї-садибі М. Пирогова, вишневими стравами, юшкою за старовинним капуцинським рецептом.

"Ця перемога – результат спільної роботи з представниками сфери туризму і гостинності, яких ми підтримуємо. Сталий туризм - одна з ключових цілей Стратегії 3.0, адже потенціал Вінниці дозволяє розвивати різні напрямки: відпочинковий, гастрономічний, діловий, медичний. На підсилення наших планів вже в наступному році відкриємо багатофункціональний Туристичний хаб з новим рівнем сервісу", - пише очільник міста.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Також в планах осучаснення навігації та запровадження нових цифрових інструментів пізнання міста, створення рекреаційних зон в різних куточках громади, а також оновлювати музеї і виставкові зали. А наймасштабнішим завданням є реконструкція міжнародного аеропорту, яка продовжиться наступного року.

"Усе це дозволить перетворити наше місто у справжній пульсуючий туристичний магніт - з цікавим дозвіллям, яскравими подіями та невичерпним джерелом натхнення для ідей.Не втомлююсь запрошувати до Вінниці. У будь-яку пору року – наше місто прекрасне. Можна скористатись і найближчою нагодою та завітати до Вінниці на новорічно-різдвяні свята!" - завершив допис Сергій Моргунов.

Читайте також:
Що подарувати малечі під ялинку: поради вінничанам

Поділитися :