Новини

"Вінницяоблтеплоенерго" за сприяння USAID Ukraine завершує підключення чергової модульної котельні

30 січня 2024, 09:31

У рамках співпраці з американським Агенством підприємству також передали новий сучасний екскаватор-навантажувач британської компанії JCB. 

Як повідомляють на сайті Вінницької обласної ради, нова котельня працюватиме на альтернативних видах палива. Встановили її на одному з обʼєктів медичної галузі Вінниччини.

«Усі служби оперативно і якісно виконують свої завдання: вже підготували майданчик під встановлення мобільної блочної котельні, здійснили монтаж обладнання, підключили до мереж електро- та теплопостачання. Наразі триває створення необхідного запасу дров, води, що дозволить подавати тепло навіть під час тривалого аварійного відключення світла», – каже генеральний директор підприємства, депутат обласної Ради Андрій Ковальов.

Окрім цього, USAID передала підприємству сучасний екскаватор-навантажувач британської компанії JCB. На підприємстві зазначають, що він стане незамінним інструментом для будівництва та оновлення теплових мереж завдяки своїй маневреності та зручності у керуванні.

Спецтехніка має здатність здійснювати точне розкопування та відкладання матеріалів на значну відстань, виконувати інші ландшафтні та земляні роботи.


Фото: Вінницька обласна рада

Поділитися :