Новини

Військові підрозділи отримали обладнання від партнера Вінниці - німецького міста Унна 

4 листопада 2022, 14:34

Квадрокоптер отримали військові зі 120-ої бригади тероборони ЗСУ на Донецькому напрямку. А один з навчальних центрів підготовки військовослужбовців - ноутбук. 

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Андрій Очеретний, сьогодні маю честь передати бійцям двох військових підрозділів круті гаджети, які обов'язково стануть їм у пригоді.

Йдеться про квадрокоптер DJI Mavic 3 з потужним цифровим зумом і 3 ноутбук ASUS TUF Dash F15. Коптер передали військовим із 120-ої бригади тероборони ЗСУ, які утримують передові позиції на Донецькому напрямку. А ноутбук стане на «озброєння» одного з навчальних центрів підготовки наших військовослужбовців.

На передовій наявність такої техніки має вкрай важливе значення для посилення обороноздатності. Квадрокоптер, наприклад, має величезний функціонал. Він знімає відео з якісним зображенням і має здатність високо підійматися за рахунок швидкості та легкої комплектації. А відзняті матеріали можна опрацьовувати за допомогою лептопа ASUS TUF Dash F15 — ноутбук має розподільну здатність і можливість редагування відеофайлів, - йдеться у повідомленні. 

Вінниця продовжує шукати всі можливості для того, щоб допомогти нашим військовим, які на передовій відстоюють право України на майбутнє. За словами пана Очеретного, місто шукає партнерів та підтримку ззовні. Приміром це обладнання надала громада з німецького міста Унна на чолі з надійним другом ФГ «Подільська громада» Крістофом Крейтерлінгом.

І надзвичайно приємно, що це вже не перша допомога від партнерів з німецького міста Унна для Вінниці. Адже ми й раніше отримували від них гуманітарні вантажі. Дякуємо Крістофу Крейтерлінгу та його команді за небайдужість до ситуації в нашій країні та постійну допомогу. Ми цінуємо і пам'ятаємо!, - пише заступник міського голови. 

Поділитися :