Новини

Вперше за 20 років фестиваль "Startiнейджер" у Вінниці пройде онлайн

8 грудня 2020, 13:10

Учасники конкурсу мають надіслати свої танцювальні відеовітання до 29 грудня.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, у місті впродовж грудня триватиме танцювальний конкурс "Startiнейджер". Цьогоріч через пандемію COVID-19  змагання вперше проходитиме в online форматі. Учасниками конкурсу, який проводять у нашому місті вже 20 років поспіль, можуть стати учні шкіл чи коледжів, представники танцювальних клубів або позашкільних гуртків самодіяльності.

Усім охочим потрібно записати свої танцювальні відеовітання та до 29 грудня надіслати їх на пошту Міського палацу мистецтв "Зоря" (zakladmpm@gmail.com) із тегом #starтінейджер.. Конкурсний відбір проходитиме у двох категоріях: "Міді" - від 2 до 6 учасників, тривалістю до 3 хв. і "Максі" – 10 та більше учасників, тривалістю до 5 хв. Про це в коментарі радіо "Місто над Бугом" розповів координатор проєкту Віктор Шемет.

"Такий може бути нюанс, що в цьому журі ми не будем використовувати професійних тренерів. Тому що нам важливий момент самої участі і момент шоу. Тому крім танцювальних тренерів, будуть ще й відомі діячі мистецтва нашого міста", - розповів Віктор Шемет.

На сьогодні вже три колективи подали свої заявки на участь у конкурсі. 

"Призи традиційні. Дякуємо міській раді. Це апаратура для танцювальних колективів, для того щоб вони могли проводити свої заняття", - додав Віктор Шемет.

Організатори також обіцяють, що кращі танцювальні номери будуть відзняті на професійній сцені із професійним світлом та звуком.

Поділитися :