Новини

Втрати Вінниччини: на війні з росією загинули шестеро військовослужбовців  

20 лютого 2023, 15:32

У бою за незалежність України загинули Володимир Дяченко, Анатолій Пасічник, Василь Падюк, Роман Савіцький, Богдан Олішевський та Олег Дєєв.

Внаслідок поранень, отриманих 11 лютого у бою в Донецькій області, помер Володимир Дяченко. Як повідомляє Тульчинська міська рада, він служив стрільцем 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.  Лікарі боролися за його життя, але, на жаль, 18 лютого 2023 року Володимир помер у вінницькій лікарні. Він народився 21 серпня 1972 року у селі Марксово (теперішнє Монастирське). Проживав у селі Бортники. Був призваний на війну 4 січня 2023 року. Без найріднішої людини залишились дружина, донька та син. 

Про втрату повідомляють у Тульчинській громаді. На війні загинув 22 річний Анатолій Пасічник, житель села Антонівка Томашпільської громади. Він був старшим навідником 3 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки. 18 лютого 2023 року біля населеного пункту Невельське під час артилерійського обстрілу отримав поранення несумісні із життям.

У Тульчинській громаді повідомляють про загибель 18 лютого поблизу населеного пункту Вугледар Донецької області Василя Падюка 1992 року народження. Він був гранатометником 1 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти.

Фото немає

Біля населеного пункту Первомайське Донецької області, у бою з ворогом 14 лютого загинув Роман Савіцький. Герой 1993 року народження, він житель села Кукули Студенянської громади. Роман був стрільцем  стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Ладижинська громада провела в останній путь Богдана Олішевського. Славний син України, син громади Ладижина до останнього подиху звільняв рідну землю від ненависних загарбників. Загинув Богдан у запеклому бою під Бахмутом.


 

Також у Ладижинській громаді повідомляють про те, що 14 лютого від російських агресорів героїчно загинув військовослужбовець Олег Дєєв. З Героєм прощатимуться 21 лютого о 10.00 на центральній площі Ладижина. 

Світла пам'ять Героям і співчуття рідним...
 

Поділитися :