Новини

Юний волонтер з Вінниці просить президента дозволити реєструвати ФОП у 15 років

3 жовтня 2022, 13:32

15-річний вінничанин Микола Швець пропонує надати можливість відкриття ФОП у 15 років за згодою одного з батьків.

Як зазначається в тексті петиції, в української молоді є багато потенціалів, у плані бізнесу їх не менше. Для молоді - це практика, можливості, розвиток, дисципліна, відповідальність. А для держави - податки.

«Скажу саме за себе. Я хочу займатися бізнесом у волонтерських цілях та спрямовувати прибуток на підтримку України, у мене є майже усе для того щоб стартувати через 1-2 місяці не вистачає дозволу відкрити ФОП у 15», - йдеться у зверненні Миколи.

Як розповів Місту над Бугом автор петиції, зараз йому 15 років, проте вже за три місяці виповнюється 16. Каже, попри це є багато молодих ініціативних людей, яким ця можливість допоможе розвиватись й бути корисними своїй країні.

Щоб петиція дійшла на розгляд президента, потрібно 25 000 голосів. Наразі звернення зібрало 32 підписи. Зазначимо, що наразі в Украіні дозволено відкриття ФОП з 16 років. Підтримати петицію можна за посиланням.

Додамо, Микола волонтерить з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України. Він ініціював кілька зборів для потреб ЗСУ, їх результатами хлопець ділиться на своїй Інстаграм-сторінці.

Поділитися :