Новини

З Вінниці на Донеччину відправили ще один вантаж з допомогою для військових

22 грудня 2023, 13:16

Для потреб військової частини, де служать вінничани, підготували радіокеровані комплекси українського виробництва та квадрокоптери.

Як інформують у міській раді, разом з громадою напередодні придбали два безпілотні авіаційні комплекси, до яких входять 8 крил і ще п’ять “Мавіків” – квадрокоптерів, які використовують для розвідки та коригування вогню. Обладнання знадобиться оборонцям під час відпрацювання бойових завдань. Попрямує ж допомога на один з найважчих напрямків на сході України – Донеччину.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Малінін додав, що запитів від військових надходить дуже багато і завдяки командній роботі вдається швидко реагувати та закривати потреби Захисників.

“Наразі ми вже допомогли багатьом військовим частинам. Запити різні. Сьогодні передаємо необхідні засоби для розвідки – обладнання, яке запросили воїни і повезуть на Східний напрямок. Більша частина допомоги для оборонців українського виробництва”, – додав Володимир Малінін.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :