Новини

З Вінниці передали подарунки дітлахам Слов'янська

25 грудня 2023, 09:45

Спільними зусиллями департаменту освіти міської ради та Вінницької гуманітарної початкової школи №25 вдалось сформувати понад 150 пакунків.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, протягом тижня тривала акція «Подаруймо дітям свято», в рамках якої вінничани готували сюрприз для діток Слов’янська.

Мета цьогорічної акції – напередодні різдвяно-новорічних свят подарувати радість дітям, які проживають на прифронтових територіях та опинилися в складних життєвих обставинах.

Подарунки вже вирушили від муніципалітету до дітей із прифронтового Слов’янська.

Багато людей долучилися до акції та приготували новорічні подарунки. Учасники самі вирішували, що подарувати: хтось іграшки та канцелярію, а хтось - одяг, солодощі та книги.

Подарунки запакували в коробки з поміткою «Подарунок для хлопчика», «Подарунок для дівчинки» із зазначенням віку дитини.

«Муніципалітет міста вирішив доєднатись до такої світлої та щирої ініціативи, яка з кожним роком охоплює все більше учасників. Результатом якої, буде ще більша кількість дітей, які попри війну отримають свято», – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :