Новини

За минулу добу на Вінниччині потонуло троє людей

8 липня 2024, 09:58

Ще одну дитину рятувальники шукають зі вчора.

Як повідомляють в ГУ ДСНС Вінниччини, нещасні випадки сталися у Тульчинському, Жмеринському та Могилів-Подільському районах.

Вчора о 16:00 рятувальникам повідомили про те, що в с. Печера Шпиківської громади на річці Південий Буг втопилася 42-річна жінка та 10-річний хлопчик.

Рятувальникам вдалось вилучили з водойми жінку. Хлопчика ж бійці ДСНС шукали до пізнього вечора. На жаль, дитину знайти так і не вдалося. Вже сьогодні зранку, до пошуку хлопчика залучатимуться фахівці групи водолазно-рятувальних робіт обласного рятувального відомства.

Ще одна трагедія трапилась в с. Жван Могилів-Подільського району. Там потонув 22-річний хлопець. Його вилучили з водойми водолази комунального підприємства.

Ще одне життя 56-річного чоловіка в неділю, 7 липня, забрала вода в ставку с.Будне Шаргородської громади Жмеринського району.

За фактами загибелі всіх людей ведуться слідчі дії.

"Аби уникнути трагедії на воді, рятувальники Вінниччини нагадують, що основними умовами безпеки є правильний вибір місць для купання, навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання та постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих", - наголошують в ДСНС.

Поділитися :