Новини

Завдяки проєктам Бюджету громадських ініціатив у Вінниці стерилізували та вакцинували майже 250 безпритульних тварин

7 квітня 2023, 12:44

Загалом планується в рамках 2 проєктів «Безкоштовна стерилізація кішок і котів на території Вінницької громади» стерилізувати 1240 кішок та котів до кінця року.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав заступник міського голови Андрій Очеретний. 

Зазначається, що два проєкти «Безкоштовна стерилізація кішок і котів на території Вінницької МТГ», переможці 2020 та 2021 років. І в межах ініціативи вже стерилізовано та вакциновано 243 безпритульних тварини. 

Заступник міського голови нагадав, що цьогоріч у Вінницькі міський територіальній громаді планують реалізувати 12 проєктів Бюджету громадських ініціатив.

Наразі п’ять з них на стадії підготовки проєктно-кошторисної документації - це сфери освіти, охорони здоров’я та культури. По інших проєктах, які передбачають покращення благоустрою територій, вже проведені процедури закупівлі та укладені відповідні договори на виконання робіт.

Тож, уже невдовзі жителі та гості міста зможуть оцінити результати задумів вінничан. Реалізовані проєкти будуть корисними для людей і стануть окрасою нашої громади. Під час війни кожен має ефективно робити свою роботу, - підсумував Андрій Очеретний. 

Поділитися :