Новини

Завершено ремонт покрівлі двох житлових будинків, що постраждали внаслідок ракетного удару 14 липня

5 вересня 2022, 15:42

Капремонт покрівлі завершено у двох будинках за адресами вул. Винниченка, 35 та просп. Коцюбинського, 35. Водночас триває відновлення дахів чотирьох багатоповерхівок.

Про це повідомляють у департаменті житлового господарства міськради. 

Також триває відновлення дахів чотирьох багатоповерхівок. Окрім того, будівельники замінюють вікна, які повибивало ударною хвилею у під’їздах багатоповерхівок. Станом на сьогодні, 5 вересня, вікна замінили у 12 будинках та продовжують монтажні роботи у 14.

Аварійно-відновлювальні роботи передбачають капітальний ремонт покрівель у шести будинках та заміну вікон у місцях загального користування у 30. Ми завершили відновлення двох дахів та замінили вікна у 12 багатоповерхівках. Роботи плануємо завершити до кінця вересня, - каже директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Нагадаємо, у перші дні після теракту, за дорученням міського голови Сергія Моргунова, у Вінниці були створені спеціальні комісії з обстеження пошкодженого нерухомого майна. За результатами роботи комісіі було підготовлене заключення з переліком будинків, що потребували ремонту.

Позиція міської влади полягає у тому, що аварійно-відновлювальні роботи повинні завершити до початку опалювального сезону. І ми продовжуємо робити усе можливе аби досягнути цієї мети, - додав він.

Загалом в наслідок ракетного обстрілу було пошкоджено 49 багатоквартирних будинків і 29 – приватних.

Фото з мережі

Поділитися :