Новини

Зазирнути у "Бабусину скриню" пропонують у Вінницькому краєзнавчому музеї

25 лютого 2021, 12:05

Відвідувачі зможуть дізнатися про розмаїття матеріалу, фактури, крою, ткацтва і вишивки традиційного вбрання українців Східного Поділля.

Як ідеться в анонсі події, на екскурсії вінничани довідаються, як пов’язувались головні убори, які носили прикраси, яке придане готували дівчата. Також ви дізнаєтесь про те, як за вбранням можна було визначити вік та статус жінки. 

"Тож хутчіш записуйтесь на тематичні екскурсії, аби поповнити свою скарбничку знань та долучитися до подільських традицій", - закликають організатори.

Більше інформації про екскурсію можна отримати за посиланням. Вартість для дітей та студентів – 30 грн, для дорослих – 50 грн (включно з екскурсійним обслуговуванням).

Реєстрація є обов'язковою. Охочі відвідати екскурсію можуть зателефонувати за номером 068-725-49-57 (дзвінки приймаються з 10:00 до 18:00) або зареєструватись за посиланням.

"Кількість місць обмежена, тож просимо всіх, хто зареєструвався, та з якоїсь причини не зможе відвідати екскурсію, зняти реєстрацію за вказаним у публікації телефоном. Музей працює з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, тому відвідувачам потрібно мати засоби індивідуального захисту", - зазначають організатори.

Фото: vinnytsia-museum.in.ua

Поділитися :