Новини

Зберігав вдома майже 4 кілограми канабісу та набої: поліцейські затримали жителя Вінницького району

2 серпня 2023, 16:16

44-річного правопорушника розшукували за крадіжку, проте, зловмисник зберігав удома не лише крадене майно, а й майже 4 кг наркотичних речовин рослинного походження та набої різного калібру.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, 1 серпня від працівника одного із торгових центрів міста надійшло повідомлення про крадіжку майна. Завдяки відеозаписам з камери відеоспостереження поліцейські встановили автомобіль зловмисника. Його самого відстежили та затримали за місцем проживання. 

Окрім викраденого майна, в будинку зловмисника виявили й наркотичні речовини та набої до стрілецької зброї. Вилучені речові докази поліцейські направили на експертизу. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

"Слідчі розпочали досудові розслідування одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 185 (Крадіжка), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП у Вінницькій області 

Поділитися :