Новини

"Здорові немовлята": у Вінниці стартувала благодійна акція "Серце до серця"

9 квітня 2021, 10:18

Цьогоріч збиратимуть кошти для придбання неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень України.

Як розповіла регіональна представниця Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" у Вінницькій області Марина Міщишина, Всеукраїнська акція стартувала 7 квітня і триватиме до 30 вересня. Через карантинні обмеження волонтери Фонду не зможуть збирати кошти на вулицях міст та приходити зі скриньками до різних організацій та підприємств. Тому вирішили розмістити опломбовані скриньки з емблемою благодійної акції "Серце до серця" у громадських місцях. Також охочі зможуть долучитись до благодійної ініціативи, зробивши внесок за допомогою Приват 24, терміналів самообслуговування або у відділеннях банку. Реквізити рахунків розмістили на офіційному вебсайті Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" та сайті Вінницької облдержадміністрації.

"Обов'язково, коли ви будете перекидати кошти, вказувати, що це саме від Вінницької області (спочатку треба зазначити, яка це територіальна громада). Ми вирішили, що скриньки передамо, по-перше, в територіальні громади, де будуть відповідальні особи. Скриньки будуть роздані як в структурні підрозділи міської адміністрації, так і на різні підприємства", - розповіла Марина Міщишина.

Минулорічна, 15 Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" проходила під гаслом "Дитяче серденько, живи!". Об’єднавши зусилля, Вінниччина зібрала 300101,62 гривень на придбання для КНП "Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня" Вінницької обласної Ради

  • вимірювач артеріального тиску – 2шт;
  • монітор електрокардіосигналів добовий – 1 шт;
  • пульсоксиметр – 5шт;
  • насос шприцевий – 7 шт.

За кошти, зібрані під час цьогорічної акції "Серце до серця", буде придбано обладнання для проведення лікувальної гіпотермії та постійного нейромоніторингу діток, які народилися у стані асфіксії, а також обладнання для реанімобілів, завдяки яким можливо підтримувати життєві функції дитини та проводити постійний моніторинг упродовж усього періоду її транспортування.

"Буде підрахована сума коштів, потім вже керівництво Фонду буде зв'язуватись напряму з районними і обласними керівниками охорони здоров'я, і вже тоді ось таким чином дізнаватимемось про потреби медичних закладів. Потім відбудеться закупка та передача необхідного обладнання", - додала Марина Міщишина.

Перші скриньки для збору коштів благодійний Фонд "Серце до серця" вже передав Вінницькій обласній державній адміністрації. Там вони будуть знаходитись до 16 квітня.


Рахунки Фонду для перерахунку благодійної допомоги:

  1. АТ КБ "ПРИВАТБАНК" IBAN UA 17 305299 0000026008043604327 ЄДРПОУ 34354227 Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для ВІННИЦЬКОЇ області
  2. АТ "Кредобанк" IBAN UA 39 325365 0000002600501306399 ЄДРПОУ 34354227 МФО 325365 Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для ВІННИЦЬКОЇ області.

Поділитися :