Новини

Згуртованість та самоорганізованість Стадницького старостинського округу

21 лютого 2023, 12:19

Про це говорили на майданчику проекту «Час змін».

20 листопада 2020 року на першій установчій сесії міської ради вінницькі депутати ухвалили рішення про створення трьох старостинських округів на приєднаних територіях, призначення їхніх старост та початок процедури реорганізації сільських рад. На території Вінницької міської ОТГ утворили Вінницько-Хутірський, Деснянський та Стадницький старостинські округи. Окремим рішенням депутати затвердили старост округів.

На початку 2023 року вінницький міський голова Сергій Моргунов підписав розпорядження «Про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости в Стадницькому старостинському окрузі Вінницької міської територіальної громади». Рішенням передбачено внести на громадське обговорення кандидатуру старости Стадницького старостинського округу – Давидюк Юлію Михайлівну.

Зараз вона тимчасово виконує обов’язки старости. Громадське обговорення проводитимуть на території Стадницького старостинського округу в період з 16 січня по 10 березні 2023 року.

Про згуртованість, самоорганізованість округу в найбільш тривожні дні минулого року говорили на майданчику проекту «Час змін». А також про здобутки в освіті, культурі, медичному обслуговуванні, благоустрої територій. Особливий акцент Юлія Михайлівна зробила на тому, що з приєднанням до Вінницької ОТГ Стадницький старостинський округ отримав нові позитивні імпульси для розвитку базових потреб населення. У планах розвитку - і надалі розвивати позитивні тенденції, які відкрились після приєднання. 

Поділитися :