Новини

Згуртувалися близькі, бізнес і влада: у Вінниці після пожежі відновлюють будинок волонтерів

24 грудня 2021, 14:25

У Подільській громаді розповіли про початок будівництва нового будинку.

Дивовижною історією, яка розпочалась з болю, паніки, втрат поділилися на фб-сторінці фонду громади "Подільська громада". Вона ще не має щасливого фіналу (він обов'язково буде), але шлях - захоплює

У друга/волонтера Фонду Володимира Марківського трапилась біда. Сім’я з перших днів війни віддано допомагала хлопцям в АТО і продовжує це робити і досі.

Наприкінці листопада вогонь знищив їхній будинок, усі речі та техніку. 

«Ми ще хотіли забігти в дім щось врятувати, в нас був вогнегасник, я ще вогнегасником спробував щось… Але настільки був сильний вітер, що полум’я роздуло миттєво і весь дах почав горіти, в шифері з’являлися діри», - розповів пан Володимир.

Марківських врятувало лише те, що та частина, де вони спали була перекрита панелями.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


На деякий час родину з двома дітками прихистили сусіди, але до морозів їм було дуже потрібно зробити більшість робіт.

Друзі, сусіди, колеги, родина допомагали як могли, але фінансово відновити хоча б частину будинку - це дуже важко. Тому на фб-сторінці Фонду звернулися з проханням про допомогу. Родина потребувала в першу чергу фінансової підтримки та будівельних матеріалів.

Неймовірно, але почали ділились усі усім:  будівельна техніка, будівельні матеріали, кошти, речі, людська неоціненна робота. 

Однак, це лише шлях, вогонь знищив абсолютно все, залишив лише декілька стін, тому якщо маєте змогу підтримати родину у відновленні затишного будинку, родина буде вдячна за будь-яку підтримку:

5168 7451 1502 3233 Марківська Таїса

Читайте також:
У Вінниці біля Головної ялинки виступили юні вокалісти

Поділитися :