Новини

1,8 млн грн виділять на будівництво мереж каналізування у Вінниці

15 квітня 2021, 16:18

Такі мережі цьогоріч прокладуть на вул. Москвіна, 1 та 2 пр. Москвіна, а також на території приватного сектору на Старому місті. 

Як інформують на сайті міської ради, рішення "Про фінансування робіт з Фонду охорони навколишнього природного середовища міської ради" ухвалили сьогодні, 15 квітня, на засіданні виконавчого комітету. 

За словами директора департаменту економіки і інвестицій міської ради Максима Мартьянова, роботи проводитимуть за рахунок залишку коштів, що утворився завдяки надходженням від екологічного податку. Так, на будівництво самопливної мережі каналізації по вул. Москвіна, 1 та 2 пр. Москвіна передбачено 800 000 грн. А на будівництво мережі каналізації на території приватного сектору квартального комітету "Добробут" – 1 млн грн.

"Кошти Фонду охорони навколишнього природного середовища міської ради використовуються в інтересах охорони навколишнього природного середовища в місті, зокрема для цільового фінансування природоохоронних заходів, спрямованих на зменшення впливу забруднення навколишнього природного середовища на здоров’я населення", – йдеться в повідомленні.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :